Hva gjør vi?


flytbilde
I Machina sier vi at vi gjør vanskelige ting litt enklere. Det er selvsagt den enkle versjonen. Det vi gjør, og brenner for, er å bygge bro mellom det forretningsfaglige og det IT-tekniske. Ved hjelp av et egenutviklet, ekstremt fleksibelt prosessorientert rammeverk kan vi modellere en hver prosess eller flyt, og gjøre det om til et fungerende styringssystem som sørger for rett informasjon til rett person på rett tid. Folk flest synes det er ganske vanskelig.

Effektiv utvikling av komplekse løsninger

Takket være et svært kraftig og fleksibelt rammeverk kan vi hurtig og smidig bygge programvare for å støtte enhver arbeidsflyt hos våre kunder.  Etter innledende beskrivelser av arbeidsflyt lager vi en fungerende skisse i løpet av  bokstavelig talt dager. Slik får vi anledning til å gjøre nødvendige og ønskede endringer på et tidligst mulig tidspunkt. Effektiviteten i rammeverket påvirkes overhodet ikke av kompleksiteten i prosessene og kunden kan kontinuerlig forbedre sine prosesser uten at det krever store programmeringsinngrep.
Det som for oss er hyllevare ender som skreddersøm hos deg.
Tilbakemeldingene fra våre kunder bekrefter at vi leverer merverdi gjennom gode produkter og tjenester, og at de opplever at det å jobbe med oss er hakket mer fleksibelt. Det er vi stolte av.